Over bestellen en kopen
zoek je:een origineel kado? een sjaal speciaal gemaakt voor jou ?met een stukje stof van je dierbare....
kan allemaal !!

Over bestellen en kopen

 

1. bestellen sjaals: Je kunt een sjaal bestellen door op de 'winkelwagen'-knop te klikken. Je komt dan bij een e-mailformulier waar je je gegevens kunt invullen.
2. betaling: Binnen 2 werkdagen krijg je van mij een bevestiging waarin een mogelijkheid tot betaling via I-deal of door overschrijving.
3. verzending: Als de betaling binnen is verstuur ik je bestelling direct. Houd rekening met maximaal 5 dagen tussen betaling en levering. 

1. bestellen sjaals in opdracht: Je kunt een sjaal in opdracht bestellen door op de 'info'-knop te klikken. Je komt dan bij een e-mailformulier waar je je gegevens kunt invullen. 
2. contact: ik neem dan binnen 2 dagen persoonlijk contact met je op om alles rondom het [eventuele] aanleveren van de materialen en kosten af te stemmen. 

1. boeking workshop: Je kunt een workshop boeken door op de 'info'-knop te klikken. Je komt dan bij een e-mail-formulier waar je je gegevens kunt invullen. 
2. contact: ik neem dan binnen 2 dagen persoonlijk contact met je op om de boeking door te nemen. 
3. bevestiging/betaling: bij voldoende deelnemers stuur ik je een bevestiging waarin een mogelijkheid tot betaling via I-deal of door overschrijving. 

1. boeking kruidencursus: Je kunt alle workshops ook als totale kruidencursus boeken door op de 'info'-knop te klikken. Je komt dat bij een e-mail-formulier waar je je gegevens kunt invullen. 
2. contact: ik neem dan binnen 2 dagen persoonlijk contact met je op om de boeking door te nemen. 
3. bevestiging/betaling: bij voldoende deelnemers stuur ik je een bevestiging waarin een mogelijheid tot betaling via I-deal of door overschrijving. 

1. bestellen foto: Je kunt een foto bestellen door op de 'info'-knop te klikken. Je komt dan bij een e-mail-formulier waar je je gegevens kunt invullen. 
2. contact: ik neem dan binnen 2 dagen persoonlijk contact met je op om de bestelling door te nemen. 
3. betaling: je ontvangt dan van mij een bevestiging waarin een mogelijkheid tot betaling via I-deal of door overschrijving. 

retourneren sjaals: Je hebt de mogelijkheid om de gekochte sjaal binnen 10 dagen in de originele staat en verpakking retour te sturen. [de verzendkosten zijn voor rekening van jezelf] Stuur ons eerst een e-mail ter aankondiging van de retourzending. Vermeld altijd duidelijk het bank-gironummer waarop het bedrag moet worden overgemaakt. Binnen 2 weken na ontvangst van de retourzending maak ik het bedrag aan je over. 

maatwerk:
Alle producten in opdracht, ofwel maatwerk, zoals sjaals in opdracht en foto's worden niet retour genomen.

kwaliteitsgarantie: We are only human: natuurlijk worden alle opdrachten met grote zorg en door professionals uitgevoerd, maar mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn met je bestelling dan horen we dat graag direct na aflevering. Alle klachten worden natuurlijk in alle redelijkheid opgelost.

kwaliteitsgarantie sjaals: Het spreekt voor zich dat de kwaliteit van de hergebruikte materialen van de sjaals kan varieren. Ondanks dat alle materialen met zorg worden geselecteerd kunnen afwijkingen of onregelmatigheden in de stof voorkomen. Dit hoort juist bij de charme van het recyclen. 

kleurafwijkingen: Elk beeldscherm heeft zijn unieke kleurweergave, het kan dus zo zijn dat de kleur [minimaal] afwijkt van wat je op je computer gezien hebt. 

privacyverklaring: Ik geef natuurlijk geen persoonsgegevens door aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt bij het verwerken van de bestelling, en het op de hoogte houden van 'P. nieuws'.